Yogaterapi och Yoga med Alexandra Orsmark

YOGA


Jag undervisar i Hatha yoga som är en dynamisk och klassisk form av yoga som fokuserar på att stärka kroppen, själen och sinnet med asanas (positioner), pranayama (andningsövningar), meditation och yogisk filosofi.

Jag undervisar även i Yin yoga med kinesisk medicinsk inrikting. Yin yogan är en lugn och stilla form där vi fokuserar på bindväv, leder och ligament. De flesta positioner är sittande eller liggande och vi stannar länge i varje position. Här får vi chansen att stanna upp i vardagen och blicka inåt djupare i oss själva och sänka stress och prestationskrav.

REIKI HEALING


Reiki är en japansk teknik för att reducera stress och hjälper en att slappna av så att läkningsprocesserna i kroppen gynnas. Den arbetar holistiskt så att vår livskraft kan få röra sig fritt vilket gör att vi får bättre immunförsvar, renar kroppen från gifter , blockeringar och slaggprodukter, balansera kroppens energier m.m. Som klient är du helt påklädd under behandlingen och ligger ner på massage bänk eller liknande. 


  • På plats i min mottagning 60-70 min 500kr
  • På distans 30-40 min 350kr
  • Alla priser är ink. moms 

KURSER OCH RETREATS


Bokningen är öppen till vårens Yoga och Vandringsresa på ön Poros i Grekland i april. Tillsammans med min fina vän Helena som jobbat i resebranschen länge och som även bott på denna ö upptäcker vi naturen och oss själva. Vi åker fredagen den 28/4 - 3/5- 2023. Läs mer och boka på resmedhelena.se


  • Eget rum med stor balkong och havsutsikt.
  • Flyg T/R  kastrup ingår.
  • Frukost ingår samt välkomst-och avskedsmiddag

FÖRETAG OCH EVENT


Vill du ha yoga på ditt företag som kurs eller enstaka event? Eller är du privat person och vill skapa något tillsammans? Tveka inte att höra av dig med dina ideér!


  • Kontakta mig för bokning och prisuppgifter.